Slöinge smådjur Jenni 1418
Ljungby kliniken 406
Slöinge smådjur Lars Gustafsson 739
Åsa Hästklinik Titti 42

Hallands Djursjukhus ägs, utvecklas och drivs av veterinärer. Vi strävar hela tiden mot att utveckla vårt företag så att djuren får den bästa vården och djurägarna den bästa servicen.
En viktig del i att ge en bra vård är att medarbetarna har en bra arbetsmiljö och därför söker vi hela tiden nya lösningar till effektiva arbetssätt där stress minimeras. Beslutsvägarna i vår organisation är korta där målet är att varje medar
betare ska kunna påverka sin arbetssituation och utveckling. Vi erbjuder dig ett lärorikt arbete med goda utvecklingsmöjligheter i vårt glada team!

Om Du är intresserad att jobba hos oss, nu eller i framtiden, tveka inte att ta kontakt med oss för en spontanansökan för att visa Ditt intresse. Gäller det smådjur kan Du kontakta personalansvarig via adressen outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se och för stordjur tanja.sundelin@hallandsdjursjukhus.se eller alternativt ringa oss på nummer 0346-488 83 så hjälper vi Er vidare.

Biomedicinsk analytiker söks till laboratoriet i Slöinge

Vi söker en biomedicinsk analytiker till vårt egna laboratorium på djursjukhuset i Slöinge.
I första hand är det ett sommarvikariat men det finns goda chanser för rätt person att vikariatet övergår i tillsvidareanställning. Tjänsten är 80-100%.

På djursjukhuset i Slöinge har vi ett laboratorium för att kunna ge snabb service till våra patienter. Det är bemannat av två personer mellan kl08.00-18.00 varje vardag. Vi gör bl.a. hematologi, klinkemiska analyser, urinanalyser, bakterieodlingar, cytologier och en del prover skickas till externa laboratorier. Vi har även en enkel blodbank som sköts av laboratoriepersonalen. Då arbetet sker i nära samarbete med veterinärer, djursjukvårdare och laboratoriekollegor anser vi det vara en viktig egenskap att kunna arbeta i ett team.

Har du frågor om tjänsten kan information ges av Frida Mårtensson, 0346-488 82.

Ansökan mailas till frida.martensson@hallandsdjursjukhus.se
Eller till Hallands Djursjukhus AB
att: Frida Mårtensson
Björkgatan 19
311 68 SLÖINGE

Leg. Djursjukskötare och djurvårdare söks till smådjursavdelningen

Vår nybyggda smådjursklinik i Varberg kommer att öppna i maj. Vi söker nu leg. djursjukskötare och djurvårdare som kommer arbeta både på djursjukhuset Slöinge och kliniken i Varberg. Jourarbete på djursjukhuset ingår.

Vi erbjuder ett vikariat från april till september, med goda chanser till förlängning.
Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till

Hallands Djursjukhus AB
Att: Outi Karlsson
Björkgatan 19, 311 68 SLÖINGE eller till,
outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se

Smådjursavdelningen söker Veterinär!

Hallands Djursjukhus AB smådjursavdelningen söker veterinär för ett graviditetsvikariat på sju månader från april till oktober, med goda chanser till förlängning.
Tjänsten utgår huvudsakligen från djursjukhuset i Slöinge men arbete på våra filialkliniker i Halmstad och Varberg ingår. Vi öppnar en nybyggd klinik i Varberg i maj och vår förhoppning är att vi kommer kunna utvidga personalstyrkan under hösten.

Djursjukhuset i Slöinge bedriver jourverksamhet på kvällar och helger med beredskap på nätter. Kollektivavtal finns mellan SVF och SLA. Fackligt ombud är Andrew Blockley.
Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till

Hallands Djursjukhus AB
att. Kristina Widmark
Björkgatan 19
311 68 SLÖINGE eller till,
kristina.widmark@hallandsdjursjukhus.se

Sista ansökningsdag: 31 mars 2019

Medicinskt ansvarig klinikchef söks till Hallands Djursjukhus hästavdelning i Slöinge

Du kommer att arbeta som klinikveterinär på hästavdelningen och ha det medicinska ansvaret över verksamheten. Vi har en livlig poliklinik, vi erbjuder stationärvård för medicinska och kirurgiska fall och vi utför över 600 operationer årligen. I koncernen Hallands Djursjukhus finns flera filialkliniker som samarbetar och hjälper varandra. I Slöinge finns även hovslagare och sjukgymnastik att tillgå och ett eget laboratorium där vi gör b.la. hematologi, bakterieodlingar, cytologier och klinkemiska analyser.

Vi vill på alla sätt utveckla vår verksamhet och kommer i närtid att investera i ny diagnostisk teknik. I den utvecklingen kommer Du att ha en viktig roll.

Tillträde efter årsskiftet eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning och en heltidstjänst. Du kommer att tjänstgöra på djursjukhuset i Slöinge.

Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till Hallands Djursjukhus AB att: Marjaana Alaviuhkola Björkgatan 19, 311 68 Slöinge eller till, marjaana.alaviuhkola@hallandsdjursjukhus.se

För övriga frågor, ring 0346-488 83.

Välkommen!

Hallands Djursjukhus smådjursavdelningen i Slöinge söker sommarvikarier inför 2019

Nu söker vi sommarvikarier till smådjursavdelningen i Slöinge inför 2019. Det vi söker är legitimerade djursjukskötare, veterinärstudenter och DDS studenter. Har du några frågor angående tjänsterna eller är du intresserad av att ansöka en plats hos oss är du välkommen att skicka in din ansökan till personalchef outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se

Hallands Djursjukhus smådjursavdelningen i Slöinge söker legitimerad djursjukskötare

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tjänstgöringsgraden är heltid eller deltid efter överenskommelse. Huvudsakligen kommer tjänsten att utgå ifrån djursjukhuset i Slöinge men arbete på andra kliniker kan förekomma.

Dag -, kväll-, natt och helgtjänstgöring ingår.
Arbetet fördelas på poliklinik, stationärvård, operation och reception.

Mer information om tjänsten och ansökningar hänvisas till outi.karlsson@hallandsdjursjukhus.se

Klinikveterinär söks till Axevalla Hästklinik

Axevalla Hästklinik ingår i koncernen Hallands Djursjukhus och är en modern och fullt utrustad hästklinik som förfogar över kirurgisk utrustning i absolut toppklass för alla slags hästar.

En omfattande renovering av kliniken har tidigare utförts och under hösten 2018 utökas lokalerna ytterligare. Verksamheten på kliniken växer ständigt och nu söker vi Dig som har viljan att utvecklas och har stort intresse för allmän poliklinik och akutvård för såväl rid-som travhästar. Du kommer ha möjligheten att arbeta tillsammans med Nicolai Jansson som är en mycket välutbildad kirurgspecialist med högsta kompetensen inom hästortopedi och-kirurgi.

Tjänsten vi söker är en tillsvidareanställning med tillträde 2018-09-01. Tjänstgöring på Hästkliniken i Vaggeryd kan förekomma.

För frågor om tjänsten vänd Er till klinikchef Nicolai Jansson Leg. veterinär, PhD, Dipl. ECVS, specialist i hästens sjukdomar via nicolai.jansson@axevallahastklinik.se

Ansökan med meritförteckning och referenser skickas till Hallands Djursjukhus hästavdelning att. Marjaana Alaviuhkola, Björkgatan 19, 311 68 Slöinge
eller till marjaana.alaviuhkola@hallandsdjursjukhus.se